Márton Autószerviz

Minőségi használt autót szeretne vásárolni a tévedés minimális kockázatával? Vásárlás előtt vizsgáltassa át velünk a kiszemelt járművet! Minden esetben lehetőséget biztosítunk az Ügyfelek személyes jelenlétére, így közvetlenül tájékozódhat a vizsgálat eredményéről.
Tisztában vagyunk vele, hogy hibát találni majdnem a legkönnyebb dolog. Az információ viszont hatalom. Nem az a lényeg, hogy az autó minden tekintetben tökéletes legyen, hanem az, hogy a vevő tisztában legyen az esetleges hibákkal, illetve azokkal a várható költségekkel, amelyek rövid időn belül felmerülnek a vétel után.

A Márton Autószerviz a vizsgálati technológiát több mint 20 éves szakmai tapasztalat alapján, állította össze azért, hogy az egyes járművekről a lehető legrészletesebb állapotképet tudjuk adni. Csapatunkat és technológiánkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a legmodernebb autókat is hozzáértő módon vizsgálhassuk.Minden esetben lehetőséget biztosítunk az Ügyfelek személyes jelenlétére, így közvetlenül tájékozódhat a vizsgálat eredményéről.

A piacon lévő versenytársaink egymásra licitálnak abban, hogy ki hány pontos átvizsgálási tervvel rendelkezik. Mi is összeszámolhatnánk az egyes vizsgálati pontokat, a végeredmény nyilván attól függ, mit veszünk egy vizsgálati egységnek. Ha szigorúan minden műveletet számba vennénk, akkor a mi technológiánk is több száz pontból tevődne össze. Ehelyett inkább bemutatjuk, hogy ha ránk bízza a "„piszkos munkát"”, milyen információkhoz jut hozzá első kézből.

Menetpróba

Amennyiben azt a tárolási körülmények lehetővé teszik, menetpróbát végzünk a járművel. A teszt során ellenőrizzük a motor működését, a váltó és a kuplungtárcsa állapotát, a fékhatást és a kormányzást is.

Felszereltség

Ki próbáljuk széria- és extra felszereltségek működését. Üzemképtelen klímaberendezés? Akadozó ablakemelő? Nem működő ülésfűtés? Mi Ön helyett ellenőrizzük!

Esztétikai vizsgálat és rétegmérés

A karosszéria és az utastér esztétikája alapvető fontosságú. Nem kerülheti el a figyelmünket a legkisebb deformáció, horpadás és fénysérülés sem. Minden kisebb hibát igyekszünk észre venni, így semmi sem maradhat rejtve Ön előtt. A karosszérián elvégezzük a műszeres festékréteg vastagság mérést, amelynek eredményei alapján a jármű korábbi sérüléseire tudunk következtetni, illetve arra, hogy a sérülések milyen minőségben lettek javítva.

Gumiabroncsok és keréktárcsák

Felmérjük, milyen kerekeken gurul az autó. ön megtudhatja milyen gyártmányú, kivitelű és méretű gumiabroncsok vannak a járműre szerelve, sőt, felírjuk a DOT számot is, így kiderül mikor gyártották a gumikat. Így tudni fogod, kell-e azonnal a gumikra költeni a vásárlás után. A keréktárcsákat is átnézzük, kiderül ha peremsérült a felni.

Motortér

Autónk szíve-lelke! Az autó egyik legfontosabb szerkezeti egysége. Érdemes hát itt is alaposan körülnézni vásárlás előtt. Árgus szemekkel kutatunk olajfolyások után, ellenőrizzük az ékszíjak és tárcsák állapotát és a folyadékszinteket is.

Műszeres diagnosztika

Korszerű jármű diagnosztikai berendezéssel (Bosch, Hella Gutmann) ellenőrizzük a hibakódokat.A számítógép helyettünk képes a "motorba látni". A főegységeket nem bontjuk meg, de a jármű számítógépe minden meglévő hibát elárul nekünk: motorvezérlés, komfortelektronika, biztonsági berendezések (pl. légzsákrendszer) állapota. A gép segít kideríteni, ha visszatekerték km-órát!

Emeléses vizsgálat

Vizsgáltunk szerves részét képezi a jármű megemelése. Így könnyedén ellenőrizhetjük az alváz állapotát, a futómű elemeit, kiszűrjük az estleges kopásokat lógásokat, ellenőrizzük a gömbfejek, szilentek állapotát sőt, a kerekek leszerelése után a fékeket is, fékbetétet, féktárcsát, fékcsöveket.